Angelo: Mijn drive om te winnen

Nu 3 maanden na mijn eerste blog kan ik terugkijken op een leerzaam traject. Zo heb ik mijn ARTRA cursus succesvol afgerond en kan ik met trots zeggen dat ik mijn HBO diploma Human Resource Management in de pocket heb. Wat geeft dat een goed gevoel! Nu gaat het echte leven beginnen, zoals ze dat noemen.

Continu ontwikkel ik mij op het gebied van werving en selectie. Daarnaast verbreed ik steeds meer mijn kennis van de uitzendbranche en leer ik de fijne kneepjes van het vak. Langzaam breid ik mijn takenpakket steeds verder uit. Hierdoor heb ik controle over het gehele proces, van het werven van de kandidaat tot het plaatsen van de kandidaat en daarbij het onderhouden van het contact met zowel de klant als de kandidaat.

Mijn onderzoek ging in op het verloop van medewerkers binnen een organisatie. Hierin heb ik onderzocht wat mensen beweegt om een organisatie te verlaten of om juist te blijven. Door mijn studie heb ik veel informatie verzameld over het binden en verbinden van mensen. De opmerking die mij altijd zal bij blijven tijdens mijn onderzoek is: ‘’Amuse me or loose me’’. Mijn drive komt voort uit het plaatsen van de chauffeur en ervoor te zorgen dat hij/zij het hier naar zijn/haar zin heeft en blijft hebben. Doordat ik veel bezig ben geweest met het verloop, wil ik dit bij Transport People en onze medewerkers ook graag tegengaan. Dit doe ik bijvoorbeeld door maandelijks contact te hebben met de chauffeurs.

Momenteel voetbal ik bij Westlandia en ik ben ik dit jaar kampioen geworden en daarnaast algeheel kampioen van Nederland. Ik heb altijd het doel om te winnen en dit zie ik ook terug bij de zoektocht naar chauffeurs. Uiteindelijk geeft het een kick als die chauffeur toch voor ons uitzendbureau kiest.

Gelukkig heb ik altijd een team van collega’s die achter mij staan, waarin de afstemming op elkaar steeds meer zorgt voor effectiviteit en efficiency. We weten precies wat ieders kwaliteiten zijn en weten hier steeds beter op een goede manier gebruik van te maken.

Transport People wordt nog steeds gekenmerkt door onze persoonlijke aanpak. Waar wij zeker zorg voor dragen, is dat de chauffeurs geen nummer zijn. Door de persoonlijke aandacht en te luisteren naar wat de kandidaat graag wil, proberen wij ons te onderscheiden.

Toch blijft de zoektocht naar goede chauffeurs een uitdaging. Daarom proberen wij op verschillende manieren chauffeurs te werven. Zo hebben we doorlopende acties, zoals bonussen per 1000 gewerkte uren. Ook organiseren wij Job Events. Aanstaande zaterdag 24 juni 2017 vindt het 2e Job Event plaats bij Eetcafé de Westgaag in Maasdijk. Dus mocht jij op zoek zijn naar een baan in de transportsector, kom tussen 11:00 uur en 14:00 uur gezellig langs en schrijf je in bij ons uitzendbureau.

Geschreven door:
Angelo Groen
Intercedent

Deel via: