Business Meeting 25 oktober 2016

Dinsdagavond was het dan eindelijk zover; onze eerste Business Meeting die we in samenwerking met Transport People organiseerden! We zijn het afgelopen jaar flink gegroeid en hebben daar hard voor gewerkt. Aangezien we graag onze relaties willen bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie, was het idee ontstaan om speciaal voor hen een leuke avond te organiseren.

In mei zijn we gestart met alle voorbereidingen met als doel een leuke, informatieve, maar ook informele bijeenkomst op te zetten. Het fijne van een goede samenwerking is dat je partijen kunt inschakelen die hier verstand van hebben. Zo hebben we samen met Studio0174, De Westlandse Druif en aansturing en enthousiasme van onze eigen Joan, een leuk en goed programma in elkaar gezet. Door de ruim 100 aanmeldingen was de avond voor ons al geslaagd!

Erick van der Spek heeft kort aangehaald waar E-Payroll en Transport People voor staan en dankte daarbij terecht alle aanwezigen voor het vertrouwen in beide organisaties. Vervolgens introduceerde hij Nadine Damen die vanuit 100 Present Verzuimmanagement vertelde over de highlights binnen het ziekteverzuim. Ze eindigde haar presentatie met het aandachtspunt werkstress, aangezien dit een steeds meer voorkomende verzuimreden is. 

Na de presentatie van Nadine stond Tom Coronel op het programma. Tom vertelde over zijn autoracen en hoe hij dit combineert met het ondernemerschap. Ook hij heeft soms last van werkstress, maar door zijn passie en enthousiasme weet hij toch elke keer zijn dromen te volgen. Ik citeer: "Doe vooral wat je leuk vindt, tijd is dan ondergeschikt waardoor je er meer energie van krijgt en er sneller beter in wordt." Een inspirerend verhaal, met beeld en geluid, waar iedere ondernemer zijn of haar positieve punten uit kan halen. De tips van Tom waren trouwens gratis! :) 

Tot slot hebben we de avond afgesloten met een gezellige borrel. We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde eerste editie en dit geeft ons weer energie om hier volgend jaar een passend vervolg aan te geven.

Wij danken u nogmaals voor uw komst!

Groeten,

Reinier Persoon

Deel via: