Solliciteer binnen vijf minuten via onze Facebook chatbot

Transport People maakt gebruik van de chatbot via Facebook Messenger, waarbij je als werkzoekende direct kan solliciteren op een vacature die bij jou past. We stellen een aantal vragen en binnen vijf minuten heb je jouw gegevens bij ons achtergelaten. Hierna gaan wij actief aan de slag om een passende baan te vinden. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Je hebt de mogelijkheid om via de chatbot direct te solliciteren of om alleen jouw gegevens achter te laten. Wij kiezen graag voor persoonlijke aandacht en service en gaan graag voor jou op zoek naar de juiste baan voor jou. Uiteraard doen we dit in overleg! Via de chatbot stellen wij daarom een aantal vragen, waardoor wij weten wat jouw wensen zijn en een passende match kunnen maken.

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de chatbot ingezet. Wil je meer weten over de chatbot? Test hem uit en kijk of je inderdaad binnen vijf minuten kan inschrijven.

Vind je het toch fijner om op de oude vertrouwde manier te solliciteren? Dan kan je dat hier doen, wij zijn van alle gemakken voorzien.

Deel via: