Zoek je werk als CE chauffeur? Kom 26 mei naar ons Job Event!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als parttime of fulltime CE chauffeur? Zorg dan dat je zaterdag 26 mei vrij houdt en een bezoek brengt aan ons Job Event bij Post-Kogeko in Maasdijk. Van 9:00 tot 12:00 uur helpen wij je om jouw carrière in de transportsector een boost te geven. Onder alle inschrijvers verloten wij zelfs een miniatuur vrachtwagen van Post-Kogeko. Kans maken? Zorg dan dat jij je tijdens ons Job Event inschrijft als CE chauffeur. 

 

Jij zoekt een nieuwe uitdaging?

Angelo Groen (intercedent bij Transport People): “Bij de organisatie van dit event willen we de chauffeurs die zich hebben ingeschreven direct kennis laten maken met één van de medewerkers van Post-Kogeko. Onder het genot van een bakkie koffie maken we kort kennis, schrijven we jouw belangrijkste wensen op en zal je hierna direct in gesprek gaan met Post-Kogeko zelf. Laagdrempeliger kan niet!”

 

Wij vinden jouw nieuwe uitdaging

Na succesvolle eerdere edities van het Job Event is besloten om een nieuwe editie op 26 mei te laten plaatsvinden. Het evenement is gratis te bezoeken voor iedereen die op zoek is naar werk als CE-chauffeur. Je kan je daar inschrijven en wij koppelen je direct aan een medewerker van Post-Kogeko.

 

Locatie Job Event

Post-Kogeko
Transportweg 2
2676 LL in Maasdijk 

 

Ga jij liever eerder aan de slag?

Vind je 26 mei nog te veel als toekomstmuziek klinken? Dan kan je je natuurlijk eerder inschrijven via onze website en gaan wij aan de slag om jouw wensen met ons aanbod te matchen.

Deel via: