Zoek je werk in de transport of logistiek? Kom 16 februari naar het Job Event bij Tekno!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de transport of logistiek als bijvoorbeeld chauffeur, transportplanner, loodsmedewerker of orderpicker? Zorg dan dat je zaterdag 16 februari naar het Job Event bij Tekno komt. Van 11:00 tot 13:00 uur helpen wij je om jouw carrière in de transportsector of logistieke sector een boost te geven. Natuurlijk kan je jouw bezoek combineren met een rondje door het vernieuwde Tekno museum.


Jij zoekt een nieuwe uitdaging?
Angelo Groen (intercedent bij Transport People): “Onder het genot van een bakkie koffie maken we kort kennis, schrijven we jouw wensen op en zullen we je zo snel mogelijk koppelen aan een werkgever die daarbij past. We begeleiden je hier heel persoonlijk in, laagdrempeliger kan niet!”


Wij vinden jouw nieuwe uitdaging
Na het succes van vorige edities van het Job Event is besloten om een nieuwe editie op 16 februari te laten plaatsvinden. Het evenement is gratis te bezoeken voor iedereen! Dus of je nu op zoek bent naar werk als chauffeur, technische, logistieke of kantoormedewerker, wij geven je 100% baangarantie.


Locatie Job Event
Tekno Museum
Coldenhovelaan 8
2678 PS in De Lier 

 
Ga jij liever eerder aan de slag?
Vind je 16 februari nog te veel als toekomstmuziek klinken? Dan kan je je natuurlijk eerder inschrijven via onze website en gaan wij aan de slag om jouw wensen met ons aanbod te matchen.

Deel via: