Accountmanager

Wil jij middels jouw commerciële vaardigheden een verschil kunnen maken in het vinden van een nieuwe baan voor een kandidaat en het vinden van het juiste personeel voor een bedrijf? Als Accountmanager ben jij een Matchmaker, Accountmanager en HR Adviseur in één. In ons team ben je commercieel en administratief bezig en vergeet je nooit dat de klanten en kandidaten altijd op de eerste plek komen.

Wat ga je doen als Accountmanager Werving & Selectie?

Als Accountmanager ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het gehele sales- en recruitmentproces. Je bouwt je (lokale) netwerk op en uit en met je creatieve aanpak weet je de juiste klanten en kandidaten te bereiken. Je kunt goed luisteren en doorvragen. Hierdoor ben je in staat om de juiste werknemer bij de juiste werkgever te plaatsen, en andersom natuurlijk ook.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen business en houdt je onder andere bezig met acquisitie, netwerken en relatiebeheer. Je denkt mee met de klanten en investeert in de verdere uitbouw van de relatie. Na een intakegesprek met de kandidaat stel je een overzichtelijk profiel op en stel je de kandidaat voor bij de juiste bedrijven/contactpersonen. Gedurende het proces blijf je met alle partijen in gesprek. Dit alles met als doel om de perfecte match te realiseren.

Ook administratief ben je onderlegd. Na het realiseren van de plaatsing zorg je dat de administratie klopt en dat alles op een goede manier binnen de organisatie wordt gecommuniceerd.

Wat bieden wij?

 • Een bepaalde tijd contract voor 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werken bij een organisatie waar de kandidaten op 1 staan en wij iedereen persoonlijk kennen;
 • Een marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd en ervaring);
 • “Hard work pays off”, wij vieren onze successen iedere vrijdagmiddag!;
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Goede sfeer, betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Goede koffie om de dag mee te starten en zo nu en dan gezonde smoothies die wij halen bij de SAP.BAR of zelf maken;
 • Door het jaar heen organiseren we leuke uitjes;
 • Om af en toe een beetje bij te komen, krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een telefoon en laptop van de zaak.
 • Hoewel misschien nog ver weg, we hebben alvast een mooie pensioenregeling geregeld.

Wat neem je mee?

Het allerbelangrijkste is dat je echt een drive hebt om de beste kandidaten te vinden voor onze klanten en voor de kandidaten op zoek gaat naar de juiste werkomgeving. Je bent communicatief en sociaal vaardig, toont initiatief, bent stressbestendig en mensen voelen zich prettig bij jou. Je past goed in ons team wanneer je een harde werker bent, je uit durft te komen voor je mening, je open en eerlijk bent en houdt van af en toe een beetje gek doen. :)

Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent bekend met de regio Westland;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook, Engelse taal, in woord en geschrift;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Rekroet Werving & Selectie B.V. is het werving- & selectiebureau in de regio Westland. Wij hanteren een unieke werkwijze, want wij leren onze kandidaten en de bedrijven kennen. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het ons om. Hierdoor kunnen we een match maken die verder gaat en gericht is op talenten, passie en ontwikkeling.

De persoonlijke aanpak is waar wij voor staan. Wij gaan met iedere kandidaat een persoonlijk gesprek aan bij ons op kantoor. Altijd. Zo maken we de beste match, voor alle partijen.

De tijd vliegt en inmiddels bestaan wij alweer 2 jaar! Als we terugblikken op de afgelopen jaren, kunnen we gerust stellen dat we trots zijn op alles wat we hebben bereikt. Ondertussen zitten wij al met vier medewerkers op kantoor, heeft iedereen zijn eigen taken en zijn we klaar om jou bij ons op kantoor in Naaldwijk te ontvangen!

Solliciteren

Denk jij dé versterking voor ons team te zijn? Solliciteer dan nu en wellicht zitten wij binnenkort tegenover elkaar voor een gesprek! Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te sturen naar info@rekroet.nl via onderstaande sollicitatie button. Heb je vragen? Bel ons dan op 0174 - 725 200.

Solliciteer direct

* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht