Accountmanager

Ben jij er klaar voor om de perfecte matches te maken tussen werkgever en werknemer? Lees dan verder!

Accountmanager Werving en Selectie 

Wil jij middels jouw sales skills een verschil kunnen maken in het vinden van een nieuwe baan voor een kandidaat en het vinden van het juiste personeel voor een bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou als Accountmanager Werving en Selectie!

Hoe ziet een dag als Accountmanager Werving en Selectie eruit?

Om 8.30 begint jouw werkdag. Je komt aan bij ons kantoor in Naaldwijk, start je computer op en haalt ondertussen een bak koffie. Je start met het controleren van je mailbox en kijkt of je nog afspraken hebt staan voor de dag.

Om 11.00 heb jij een intakegesprek met een kandidaat om hem/haar beter te leren kennen en daarom begin jij de dag met de voorbereiding hiervoor. Welke opleidingen heeft de kandidaat gedaan? Wat is de werkervaring tot nu toe? Welke bedrijven en functies zijn interessant? Na het gesprek stel je direct een overzichtelijk profiel op met daarin een persoonlijke indruk en ga jij voor de kandidaat aan de slag.

’s Middags houd jij je bezig met het zoeken naar nieuwe vacatures en kandidaten en zorg jij ervoor dat jij tijdens het proces met alle partijen in gesprek bent en blijft. Dit alles met als doel om voor iedere kandidaat en voor ieder bedrijf de perfecte match te realiseren.

Het is je gelukt, de match tussen een kandidaat en een bedrijf is gemaakt! Na het realiseren van de plaatsing zorg je ervoor dat de administratie klopt en dat alles op een goede manier binnen de organisatie wordt gecommuniceerd. Zo heeft de kandidaat een nieuwe baan en het bedrijf een nieuwe werknemer. En dit allemaal door jou!

Wat hebben wij te bieden?

 • Een bepaalde tijd contract voor 40 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris tussen de € 2.000 en € 3.500;
 • “Hard work pays off”, wij vieren onze successen iedere vrijdagmiddag!;
 • Goede koffie om de dag mee te starten en zo nu en dan gezonde smoothies die wij halen of zelf maken;
 • Leuke bedrijfsuitjes;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een mooie pensioensregeling.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bekend met de regio Westland;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Beheersing van de Nederlandse en, bij voorkeur ook, Engelse taal, in woord en schrift;

Wie zijn wij?

Rekroet Werving en Selectie B.V. is een werving- en selectiebureau in de regio Westland. Wij hanteren een unieke werkwijze, want wij leren onze kandidaten en de bedrijven kennen. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het ons om. Hierdoor kunnen we een match maken die verder gaat en gericht is op talenten, passie en ontwikkeling.

Wij zitten met vier medewerkers op kantoor, iedereen met zijn eigen taken en werkwijze. Je hoort bij ons in het team wanneer jij communicatief en sociaal vaardig bent, initiatief toont, stressbestendig bent en mensen zich prettig voelen bij jou. Ook open- en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Joyce (Medewerkster Binnendienst): Ik werk nu bijna een jaar bij Rekroet en heb het nog steeds enorm naar mijn zin! Er is ruimte voor een praatje en gezelligheid, maar ook iedereen kan hard werken wanneer nodig. We vullen elkaar goed aan en zorgen ervoor dat de werkzaamheden op tijd klaar zijn. Dit alles met als doel dat een kandidaat zo snel mogelijk een nieuwe passende baan heeft gevonden!

Enthousiast?

Denk jij dé versterking te zijn die zij zoeken? Solliciteer dan nu middels het formulier aan de rechterkant en wellicht zitten wij binnenkort tegenover elkaar voor een gesprek! Solliciteren kan ook door jouw motivatie en cv te sturen naar info@rekroet.nl via onderstaande sollicitatie button. Heb je vragen? Bel ons dan op 0174 - 725 200.

Solliciteer direct

* verplichte velden
Deel via:

Terug naar overzicht