Ben jij op zoek naar gekwalificeerd personeel?

Ben jij op zoek naar gekwalificeerd personeel en wil je een specialist inschakelen om de perfecte match te realiseren? Bij Rekroet is het onze core business om vraag en aanbod samen te brengen, het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen en de missie naar een succesvol eindresultaat te leiden. Wij bijten ons vast in de zoektocht en stoppen niet totdat die ideale kandidaat is gevonden!

rekroet 600px 10

Onze expertise

Soms is de keuze voor een werving en selectiebureau uit noodzaak geboren, omdat er schaarste is op de markt en de best passende kandidaten lastig te vinden zijn. Dan worden wij als extra ‘hulplijn’ ingeschakeld. Soms is de keuze ook zeer bewust, omdat er snelheid is geboden of dat er eigenlijk geen ruimte is, naast de dagelijkse werkzaamheden, om het zelf te doen. Anderen kiezen ervoor, omdat ze uit ervaring weten dat het inzetten van een recruitment bureau de beste invulling voor een vacature oplevert.

Rekroet gaat met deze expertise graag voor jou aan de slag en brengt jou in contact met de juiste kandidaten!

rekroet 600px 13

Laat je terugbellen

Wil je meer weten over de voordelen die wij als Rekroet te bieden hebben of wil je sparren over de mogelijkheden voor het vinden van personeel dat het beste bij jouw bedrijf past? Laat dan je gegevens achter via het korte formulier hiernaast en één van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

* verplichte velden

Waarom een recruitment bureau inschakelen voor het vinden van personeel?

Wat de reden ook mag zijn, het uitbesteden van het werven en selecteren van personeel, kan een groot aantal voordelen opleveren. We noemen er een aantal voor je op:

Kandidaten i.p.v. sollicitanten

Het hele selectieproces doen wij al voor je. Dat betekent niet zelf alle sollicitaties doorpluizen en afwijzingen versturen, maar kiezen uit de beste kandidaten die voldoen aan de wensen van het profiel en passen binnen de bedrijfscultuur. Wij leveren dus direct geschikte kandidaten en geen sollicitanten.

Snel een geschikte kandidaat

Door een groot bereik en een uitgebreid netwerk, kunnen wij sneller geschikte kandidaten vinden. Ook talent dat soms lastig te vinden is. Wij gaan ‘actief’ op zoek naar die ene persoon die als beste invulling kan geven aan de openstaande vacature. Door deze snelheid en actieve benadering, bieden wij jou een competitief voordeel.

Goede employer branding

Wij hebben de tijd en de kennis voor het realiseren van een goede positionering (‘employer branding’ met een mooi woord) en om ideale kandidaten te overtuigen waarom ze juist voor jouw bedrijf moeten kiezen. Het gemiddeld midden- en kleinbedrijf (MKB) kan hier vaak niet de benodigde tijd en aandacht aan besteden.

Referentiechecks

Mede door (wederom) gebrek aan tijd slaan veel bedrijven, die op zoek zijn naar geschikt personeel, de achtergrond- en referentiechecks over. Om een nog beter beeld te krijgen van de kandidaten kunnen wij deze desgevraagd aanleveren. Dit, zodat je nooit voor een ongewenste verrassing komt te staan.

Ideale sparringpartner

Door kennis van de markt en onze expertise in personeelsdiensten, zijn wij als werving- en selectiebureau ook de ideale sparringpartner om samen met jou het gewenste kandidatenprofiel samen te stellen. Zo kunnen wij nóg gerichter te werk gaan om een geschikte kandidaat te vinden en kun je ook met al je vragen tijdens dit proces en de afhandeling ervan bij ons terecht.

Groot aantal branches

Bij Rekroet hebben wij een brede specialisatie. Dat wil zeggen dat wij toegang hebben tot talent in een groot aantal branches. Grote kans dus dat wij de geschikte kandidaat van jouw branche al in onze database hebben staan of dat wij die snel in het vizier hebben en voor jou binnenhalen. Geen branche is voor ons daarom een te grote uitdaging, ook niet die van jou!

Kortom, met Rekroet sta jij sterk in jouw zoektocht!

Dit en nog veel meer hebben wij jou te bieden bij het vinden van geschikt personeel. De ideale samenstelling om snel, effectief en met het gewenste eindresultaat invulling te geven aan openstaande vacatures!