Over Rekroet

Rekroet is gestart op 1 september 2020 en heeft als doel om de perfecte matches te maken tussen werkzoekenden en bedrijven.

Rekroet hanteert een unieke werkwijze, wij leren de kandidaten graag persoonlijk kennen. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het om. Daarnaast onderscheidt Rekroet zich door kennis en ervaring te delen met relaties en kandidaten. Hierdoor kan de organisatie een match maken die verder gaat; een match gericht op talenten, passie en ontwikkeling, waardoor je dagelijks vrolijk naar je werk gaat.

Logo Rekroet Vierkant

De matchmakers voor bedrijven en werkzoekenden

Hoe pakken wij dit aan?

In deze tijd waarin steeds meer zaken online geregeld worden, merken wij dat er juist meer behoefte is aan een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat een nieuwe baan een spannende stap is en helpen hier graag bij. Dit, door middel van blogs, tips en gesprekken. Wanneer iemand solliciteert kan diegene altijd een persoonlijk telefoongesprek of e-mail verwachten, waarin we alle vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast nodigen we de kandidaat uit bij ons op kantoor en gaan we een open gesprek aan. Door te weten wie de kandidaat is en wat hij/zij wil, kunnen we een goede match maken tussen de kandidaat en zijn/haar nieuwe werkgever.

over rekroet pagina

Rekroet staat altijd klaar voor zowel de werkgever als de werknemer en is ondersteunend bij het vinden van de juiste vacature(s) of de beste kandidaat!

Waar Rekroet voor staat

Onze Missie:

Voor iedere vacature de perfecte match verzorgen tussen de werkgever en de kandidaat. Dit, zodat iedereen op de juiste plek terecht komt en duurzame arbeidsrelaties tot stand worden gebracht.

Onze Visie:

Wij verzorgen de kwalitatieve match tussen de werkgever en de medewerker! Elk bedrijf van startup tot multinational helpen wij om het juiste talent te vinden. Dit doen wij door middel van een hoogwaardig online recruitment platform, een werkwijze waarin persoonlijke aandacht centraal staat, hoge professionaliteit en een match gericht op kwaliteiten en ontwikkeling.

Onze beloftes:

  • Nieuwe vacatures staan binnen 24 uur online;
  • Persoonlijke aandacht staat centraal;
  • Transparant, open en eerlijk;
  • Binnen 24 uur reactie;
  • Het gehele proces op de hoogte gehouden worden middels mail en telefoon;
  • Adviezen en sollicitatietips.

Ben jij enthousiast geworden?

Schrijf je dan nu in!