Jij zoekt werk? Wij helpen jou!

Zoek jij een baan en wil je graag dat wij je daarbij helpen? Geen probleem! Wij leren je graag persoonlijk kennen en helpen je bij het vinden van jouw droombaan!

Als werving en selectiebureau zijn wij er niet alleen voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel, maar ook om jou als werkzoekende bij te staan in jouw zoektocht en bij de onderhandeling van de arbeidsvoorwaarden.

rekroet 600px 8

Ons aanbod is groot

We beschikken al over een flink aanbod vacatures voor regio Westland en omgeving waar je tussen kunt kijken, maar je kunt je ook gratis inschrijven waarna wij actief op zoek gaan naar een baan die perfect bij jou past!

Ben jij net zo enthousiast over de geselecteerde vacature als wij? Dan brengen wij jou in contact met de juiste persoon binnen het bedrijf en regelen wij voor jou een sollicitatiegesprek.

rekroet 600px 12

Schrijf je gratis in!

Wil je meer weten over de voordelen die wij jou als Rekroet te bieden hebben of wil je sparren over de mogelijkheden voor het vinden van je nieuwe uitdaging? Laat dan jouw gegevens en cv achter via het onderstaande korte formulier en één van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

* verplichte velden

Waarom een recruiter inschakelen voor het vinden van jouw droombaan?

Het inschakelen van Rekroet als jouw persoonlijke recruiter biedt ook jou als werkzoekende een groot aantal voordelen. We noemen er graag een aantal voor je op:

Wij nemen jou tijd uit handen

Door actief en gericht te blijven zoeken naar vacatures waar jij geknipt voor bent, nemen wij jou tijd uit handen. Die ‘gewonnen’ tijd kan jij dan mooi aan andere (leukere) zaken besteden.

Toegang tot ons netwerk en connecties

Als specialist hebben wij toegang tot meer vacatures. Ook van vacatures die nog niet openbaar zijn gemaakt, zijn wij op de hoogte. Op die manier bieden we niet alleen meer kans in het vinden van een geschikte functie, maar ook kun je zo anderen voor zijn.

Grotere kans op een sollicitatiegesprek

Als werving- en selectiebureau, hebben wij altijd direct contact met de voor de vacature verantwoordelijke manager. Hierdoor heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

Ideale sparringpartner voor jouw zoektocht

Door de juiste vragen te stellen, kunnen wij tot de kern komen van jouw wensen en staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden tijdens jouw zoektocht. Ook als voorbereiding op het sollicitatiegesprek.

Samen sterk in de onderhandeling

Als jouw persoonlijke recruiter, zijn wij een soort ‘aankoopmakelaar’. Wij weten wat jij waard bent en gaan voor jou de salarisonderhandelingen aan om het gewenste salaris te realiseren. Samen met jouw persoonlijke recruiter sta je sterker in de markt.

Lokaal talent voor lokale bedrijven

Met echte Westlandse roots, zijn wij bij Rekroet gespecialiseerd in deze regio. Wij brengen lokaal talent en lokale bedrijven samen. Waarom zou je ver zoeken naar je droombaan als het ook in de buurt kan? Wij helpen jou daarbij. Wel zo makkelijk!

Kortom, met Rekroet sta jij sterk in jouw zoektocht!