Sponsoring

Bij Rekroet hechten we veel waarde aan lokale betrokkenheid en sponsoren we enkele geweldige initiatieven in onze regio: Bodytec Studio, RKVV Westlandia, MKB Westland en ckc-Valto.

RKVV Westlandia

Peter Hoogerwerf, de oprichter van Rekroet, is al zijn hele leven actief bij RKVV Westlandia en maakt sinds 2020 deel uit van de businessclub. Dit doet hij niet alleen vanwege dat hij hier al zijn hele leven voetbalt, maar ook omdat hij het belangrijk vindt om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. In samenwerking met Westlandia TV, legt Peter in een video uit, wat Rekroet inhoudt en een stukje over zijn jeugd op Westlandia. Bekijk de video hier

westlandia rekroet

MKB Westland

Rekroet sponsort MKB Westland, een organisatie die al lange tijd opkomt voor ondernemers in onze regio. MKB Westland is een belangrijke gesprekspartner voor lokale bedrijven in het Westland. Ze zijn betrokken bij gesprekken met de gemeente en andere organisaties om de belangen van ondernemers te vertegenwoordigen en voor hen op te komen. 

Op de website van MKB Westland, wordt er een stukje verteld over de start van Rekroet, hoe we te werk gaan en waar Rekroet de leden van het MKB bij helpt. Lees hierover meer in een artikel van het MKB Westland.

mkbwestland logo

Samenwerking met Bodytec

Rekroet is te zien op de tv-schermen in alle zes Bodytec-studio's. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid, maar biedt ook kansen om in contact te komen met potentiële klanten en kandidaten. Hiermee tonen we aan dat we niet alleen op zoek gaan naar jouw droombaan, maar ook helpen bij te dragen aan het werven van geschikte kandidaten voor onze klanten.

images